De kennis, kunde, inzet en mensen van ZW Groep zijn wederom actief in Vlaardingen. In 1979 is de ZW groep opgericht door Nico Sneek, later bekend onder de naam Zonwering Westland, gevestigd op de Billitonlaan te Vlaardingen. Via de Billitonlaan, is het bedrijf naar de van Baerlestraat gegaan en de laatste 15 jaar op de woonboulevard Hoogstad. De familie van Nico, Purdy & Victor van der Valk hebben in 2021 de uitdaging opgepakt om de ZW groep weer zijn oude glans terug te geven.

Onder leiding van Purdy is een mooie collectie met van oudsher bekende merken van ZW, gordijnen, binnenzonwering, shutters, rolluiken en alle soorten buitenzonwering aan te bieden. Uiteraard met advies, meten, monteren, onderhoud en service in het pakket.

Meer weten? Bel gerust of stuur een mail.

010-2233487

ZW Groep Vlaardingen

Categories:

One response

Geef een antwoord