WAREMA is het Duitse topmerk voor zonwering producten. Hoogwaardige producten met een lange levensduur. De laatste jaren heeft WAREMA veel ontwikkeling doorgemaakt in buitenleven producten. Doekoverkappingen en lamellendaken van sublieme kwaliteit.

Outdoor Living, van de buitenlucht genieten met de juiste zonwering:

Wanneer de tuin straalt van de bonte bloemen, er een warm briesje licht over uw huis streelt, de aarde na een regenbui een pittige geur verbreidt, of sneeuwvlokken met een zacht geluid ter bodem zinken – dan is er niets mooiers dan zelf buiten te zijn. Outdoor Living, het leven buiten gesloten ruimtes, kan voor veel mensen intussen bijna het hele jaar door worden genoten. Ze genieten het de open ruimte op hun terras, hun balkon of in hun tuin te beleven. Dit wordt mogelijk door de passende zonwering en bescherming tegen weersinvloeden. WAREMA biedt hier individuele oplossingen voor elke woning en elk doeleinde.

P20 Pergola zonwering:

WAREMA heeft drie verschillende zonneschermtypes in het programma: De Terrea terrasschermen omvatten cassetteschermen met een beschermende behuizing voor doek en framedelen, evenals de voordeligere knikarmschermen voor alle tegen het weer beschutte inbouwplaatsen. Een zeer stabiele, maar tegelijkertijd edele indruk maken de Perea pergola zonweringen. Ze zijn dankzij hun robuuste staanders en de strakke doekgeleiding met secudrive® technologie ook geschikt voor aan wind blootgestelde plaatsen. Bovendien horen ook weersbestendige modellen tot het programma, die betrouwbaar tegen regen beschermen. En niet op de laatste plaats bieden de Climara serre-zonweringen individuele oplossingen voor elke architectonische uitdaging, zoals bijvoorbeeld driehoekige of schuine glasoppervlakken. Ter keuze staan daarbij op-glas of onder-glas varianten, die zich door een veilige bediening en een goede doekspanning onderscheiden.

Tags:

Comments are closed